top of page

Leverings en retourbeleid

Showroom_Vecolux.jpg

Uw producten verdienen een snelle en zorgvuldige verzending. Bij BeTechSmart hebben we dit zorgvuldig vastgelegd in ons beleid

Levertijd

Wij werken meestal samen met DHL om uw producten te verzenden, maar afhankelijk van het pakketgewicht kan dit variëren

Wij regelen uw verzending zodra uw bestelling is geplaatst. Levertijden kunnen variëren afhankelijk van of het artikel op voorraad is. Indien u dringende verzoeken heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u uw product ophalen zonder verzendkosten? Dan kunt u uw producten dag en nacht ophalen bij ons magazijn via laadsas - Klinkaardstraat 210 Unit C001, Kapellen 2050, België.

Andere landen
Verzendkosten zijn op aanvraag.

Bezorgkosten

Gratis verzending in België vanaf € 250 als uw product minder dan 30 kg weegt

Als uw product meer dan 30 kg weegt, bedragen de verzendkosten € 40

Als uw product minder dan 30 kg weegt, bedragen de verzendkosten € 16

Een pallet met een gewicht tot 400 kg kost 100 €

Voor Nederlands
Als uw product meer dan 30 kg weegt, bedragen de verzendkosten € 50

Als uw product minder dan 30 kg weegt, bedragen de verzendkosten € 20

Een pallet met een gewicht tot 400 kg kost 145 €

Tip: runt u een bedrijf in (bijvoorbeeld) Nederlands en koopt u een product in onze webshop? Dan kunt u als buitenlands bedrijf de BTW verleggen als u een BTW-nummer heeft dat geschikt is voor verrekenbare BTW op aankopen binnen de EU.

Ruilen en Retourneren

BeTechSmart doet haar best alle producten op de website zo goed mogelijk aan u te tonen met foto's en toe te lichten met uitgebreide beschrijvingen. Elke order die we ontvangen wordt vervolgens met grote zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Mocht een product echter toch niet voldoen aan uw verwachting, dan bieden wij de mogelijkheid het aangeschafte product te ruilen of te retourneren.

Een bestelling mag u annuleren tot 14 dagen na ontvangst. Zonder opgave van reden. Wettelijk is deze periode 14 dagen.

Hierna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, inclusief verzendkosten. U betaalt alleen de kosten voor retour van huis naar webwinkel.

Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht? Dan behoort u het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk bovendien in originele staat en verpakking - aan BeTechSmart te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@betechsmart.be. Vul hiervoor eerst het onderstaande formulier in. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag terug binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier de ruil- en retourinstructies inclusief het retourformulier


Met betrekking tot het te crediteren bedrag geldt het volgende. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf op te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wat te doen bij een klacht?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@betechsmart.be

bottom of page